Nieuwbouw bedrijfsunit met een strategische ligging aan de Mortiere is nu klaar om betrokken te worden!

Geheel nieuwe bedrijfsunit (tussenunit), gelegen op een een beveiligd en afgeschermd terrein op bedrijventerrein Mortiere. Een strategische locatie, dicht bij de autosnelweg A58 en de autoweg N57 De unit is geïsoleerd en kan nog aangepast worden naar de behoefte van de onderneming.

Geheel nieuwe bedrijfsunit (tussenunit), gelegen op een een beveiligd en afgeschermd terrein op bedrijventerrein Mortiere. Een strategische locatie, dicht bij de autosnelweg A58 en de autoweg N57 De unit is geïsoleerd en sleutel-klaar. Deze unit is onder meer voorzien van een toilet, een overheaddeur en een loopdeur.

Afmetingen:
Begane grond”circa 5.00 x 12.27 meter, totaal circa 61m2.
Verdiepingsvloer bereikbaar met vaste trap van circa 56 m2. Daglichttoetreding door een raampartij aan de voorzijde, waardoor mogelijkheid voor een kantoor op de verdieping.
Nokhoogte circa 6.10 m.

Voorzieningen
Elektrisch bedienbare sectional deur (doorrijhoogte van 3.30 meter) met naastgelegen loopdeur aan de voorgevel. De uitvoering van de meterkast en andere aansluitingen en voorzieningen kunnen in overleg aangelegd worden. De begane grondvloer is een afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1500 kg/m2. De verdiepingsvloer is van hout.

Buitenterrein
Verhard buitenterrein van in totaal circa 17 m2.
Camera beveiliging aanwezig.

Bestemming:
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar de bestemmingsplanvoorschriften op informeren u hier graag verder over indien gewenst.

Huurprijs:
Bedrag huurprijs is per maand, exclusief BTW,
Huurtermijn in overleg, beschikbaar januari 2022
De huurprijs is Excl. G/W/E en Exclusief €35,-/p.m. servicekosten

Huurprijs
€ 682 p.m.
Type woningBedrijfsruimte
Bouwjaar2011-
Liggingbedrijventerrein, meubelboulevard, wijkwinkelcentrum, woonwijk
Statusbeschikbaar

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven