Deze woning is geheel instapklaar en is recent volledig gerenoveerd. Het appartement is gesitueerd aan de Coosje Buskenstraat op 300 meter van de boulevard en voorziet in een drietal kamers, waaronder de ruime woonkamer. Inhoud 312 m3. Oppervlakte 80 m2.

Omschrijving
Bij binnenkomst via de trap komt u op een overloop van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn.

Aan de voorzijde van de woning vindt u de woonkamer terug, welke door de grote raampartijen prachtig uitzicht geven over de Coosje Buskenstraat en boulevard.

In de woonkamer bevindt zich (links) de open keuken. Deze nieuwe keuken is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, vier-pits kookplaat en koelkast. De vloeren zijn afgewerkt met massief eikenhouten vloerdelen. Het balkenplafond is bewaard gebleven. De badkamer is voorzien van een douche en toilet en is compleet opnieuw betegeld. Voor de wasmachine en de cv-ketel (2017) is een aparte, dichte ruimte gemaakt. Een van deze slaapkamers heeft een eigen balkon en geeft uitzicht op de bioscoop en het vele groen op de Spuikom. De plafonds in beide slaapkamers lopen door tot in de nok van het pand, hetgeen extra veel ruimte geeft.

Servicekosten: €25,-

Huurprijs
€ 925 p.m.
Type woningAppartement
Soort woningbovenwoning
Bouwjaarvoor 1906
Aantal kamers3
Liggingin centrum
Garagegeen garage
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

Wil je meer weten over deze woning?

Vraag over deze woning:

Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

Inschrijven