Met de stijlvolle, typerende gevels valt deze stadswoning onmiddellijk op in het Goese Diep.

Indeling: entree, hal, meterkast. Riante woonkamer/keuken van 35 m2 met toegang tot de riante achtertuin (nog aan te leggen). De keuken wordt eindnovember geplaatst en is voorzien van inbouwapparatuur.
1e etage: overloop, 3 ruime slaapkamers van ca.: 6,5 m2, 12,5 m2, 16 m2. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e etage: Ruime zolder etage waar een 4e slaapkamer mogelijk is, of hobby of werkruimte.
-Ruime zolder

-De woning is voorzien van huisautomatisering.
-Oppervlakte kavel van 131 m2.
-Geen koude voeten, dankzij de behaaglijke vloerverwarming in de gehele woning.

GOESE DIEP
Met de stijlvolle, typerende gevels vallen de stadswoningen onmiddellijk op in Goese Diep. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de bewoners zijn _ wanneer ze dat willen _ zo in het groen of op het water. De Stadswoningen zijn er in diverse variaties, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau, de ruimte en het licht.

Water rondom
Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de insteekhaven. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in Goese Diep.

Rust en ruimte
Het plan Goese Diep maakt onderdeel uit van de stad Goes, een stad centraal gelegen in de provincie Zeeland. De provincie waar rust en ruimte nog de overhand hebben. Waar prachtig natuurschoon ruimte biedt voor recreatie en waar zee en het vele binnenwater volop gelegenheid bieden om je elke dag van het jaar te vermaken.

Levendige wijk
Met Goese Diep woon je midden in een ontspannende omgeving. Naast Goese Diep ligt de Hollandse Hoeve, een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge ligt aan de overzijde van het water. Tevens biedt de omgeving ruimte aan tal van voorzieningen als onderwijs, zorg en leisure. De gezellig binnenstad ligt op loopafstand van het gebied.

Exclusief G/W/E
Servicekosten €35,- p/mnd.

U kunt zich bij Sips Vastgoed Management/HierHuren.info inschrijven als woning zoekend. U wordt dan op de hoogte gehouden per email van de woningen welke voldoen aan uw opgegeven wensen.

Inschrijven kan al vanaf €19,95 voor 3 maanden. U kunt zich inschrijven via onze website in 3 eenvoudige stappen. Kijk voor onze woningen op HierHuren.info.

Als u deze informatie niet op www.Hierhuren.info, Sipsvgm.nl, Funda.nl heeft gevonden kunnen wij niet voor de juistheid van de informatie instaan.

Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woningtussenwoning
Bouwjaar2017
Aantal kamers5
Liggingaan vaarwater, in woonwijk
Garagegeen garage
Tuinachtertuin
Bergingvrijstaand hout
EnergielabelA
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven