Wij bieden twee (studenten)kamers aan op de Paul Krugerstraat 192. De kamers bevinden zich in een bovenwoning die gedeeld wordt met andere huisgenoten.

Gesitueerd op loop- en fietsafstand van het centrum, het strand en HZ University of Applied Sciences bieden wij deze kamers aan. De sfeer in huis is goed, er is geen overlast en sporadisch worden er onderling activiteiten gedaan. De bewoners zijn op zoek naar huisgenoten die passen binnen de sfeer van het huis.

Indeling:
Begane grond:
Na de voordeur komt u bij de trapopgang naar de 1e etage. Op de 1e etage kom je bij de centrale hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Op deze etage zijn de gemeenschappelijke keuken, de gemeenschappelijke badkamer en twee slaapkamers gesitueerd. Via de keuken komt u op het gemeenschappelijke dakterras.

Kenmerken:
– De kamer is uitsluitend voor langlopende huur (minimaal 12 maanden)
– In het huis is een kat aanwezig

Servicekosten: Totale servicekosten zijn €90,- deze zitten reeds inbegrepen in de €350,- huur per maand.
in de huurprijs zijn de volgende zaken inbegrepen: -voorschot voor gas, water, elektriciteit, -aansluiting op het huisnetwerk waarbij internet via de kabel met een download capaciteit van minimaal 100Gb per maand is inbegrepen, mogelijkheid medegebruik wasmachine, wasdroger, koelkast, vrieskast, afwasmachine, gemeentelijke gebruikersbelasting waaronder reinigingsrechten en rioolbelasting, overige servicekosten, centrale antenne signaal en het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten. Dit voorschot bedraagt €90-, per maand.

Heeft u vragen over deze kamer of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Huurprijs
€ 350 p.m.
Type woningAppartement
Soort woningstudentenkamer
Bouwjaar1931-1944
Aantal kamers1
Garagegeen garage
Statusbeschikbaar

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven