Gerenoveerd 3-kamer appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op loopafstand van het centrum van Vlissingen.

Appartement met eigen parkeerplaats, gezellige woonkamer met halfopen keuken en berging. Het appartement is gelegen in een kleinschalig en rustig appartementencomplex aan het eind van de Van Dishoeckstraat. De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid en het centrum van Vlissingen ligt op loopafstand van dit complex. Een ideaal appartement voor starters!

Indeling;

Begane grond:
Centrale entree, lift, trappenhuis met brievenbussen.

Tweede etage:
Vanuit de hal van het appartement komt u in de woonkamer.
Het appartement beschikt over een gezellige lichte woonkamer en een open keuken. De keuken is compleet vernieuwd en is voorzien van een koelkast, oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Naast de ruime slaapkamer is er nog een kleinere kamer met een compact balkon. De gerenoveerde badkamer heeft een wastafel en douche, daarnaast is er ook aansluiting voor de wasmachine en droger. Het toilet is separaat.

De woning beschikt over een eigen berging op de begane grond.

Het appartement wordt verwarmd door middel van blokverwarming, warm water wordt geleverd door een boiler. De voorschot bijdrage is € 80,- per maand, hierin is gas, en verwarming opgenomen.

Kenmerken:
– Uitsluitend bedoeld voor permanente bewoning
– Uitsluitend langlopende huur (minimaal 12 maanden)
– Op loopafstand van het centrum

De huurprijs is exclusief € 35,- per maand aan servicekosten. De huurprijs is exclusief water, elektra en voorschot stookkosten.

Type woningAppartement
Soort woningportiekflat
Bouwjaar1981-1990
Aantal kamers3
Garagegeen garage
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven