**ONDER OPTIE**

In de populaire, jonge woonwijk de Mortiere gelegen ruime hoekwoning. Deze complete hoekwoning met 4 slaapkamers nette keuken en riante badkamer is per direct te huur. Deze hoekwoning is zeer licht met aan de achterzijde de open keuken. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur.

De aangelegde achtertuin met vrije achterom biedt u nagenoeg de gehele dag zon. Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid. Kortom een schitterende woning in een gewilde woonomgeving.

De indeling is als volgt:

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met toilet. Lichte woonkamer door veel lichtinval dankzij de grote ramen. Open keuken aan de achterzijde. Via de open keuken is er er toegang tot de achtertuin. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, combi-magnetron, gaskookplaat, koelkast, en afzuigkap.
De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een vrije achterom. In de achtertuin is een ruime berging.

1e etage:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer met wastafel, toilet, douche, extra groot ligbad en design radiator.

2e Etage:
Via een vaste trap te bereiken de open zolder. Op zolder is ook de CV-installatie, mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting.

Woonpark de Mortiere is gebouwd in de jaren ’30 stijl. Deze charmante en bijzonder groene, kindvriendelijke wijk en de goede ligging maken deze wijk tot een zeer gewilde woonwijk. Woonpark Mortiere ligt nabij het centrum van Middelburg, maar ook tegen de golfbaan en dicht bij de snelweg die u snel naar Vlissingen, Rotterdam, Breda of Antwerpen brengt.

Huurprijs is Exclusief G/W/E/ en servicekosten.

U kunt zich bij Sips Vastgoed Management/HierHuren.info inschrijven als woning zoekend. U wordt dan op de hoogte gehouden per email van de woningen welke voldoen aan uw opgegeven wensen.

Inschrijven kan al vanaf €19,95 voor 3 maanden. U kunt zich inschrijven via onze website in 3 eenvoudige stappen. Kijk voor onze woningen op HierHuren.info.

Als u deze informatie niet op www.Hierhuren.info, Sipsvgm.nl, Funda.nl heeft gevonden kunnen wij niet voor de juistheid van de informatie instaan.

Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woninghoekwoning
Bouwjaarna 20012010
Aantal kamers5
Liggingaan rustige weg, in woonwijk
Garagegeen garage
Tuinachtertuin, voortuin, zijtuin
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven