Verhuur

Goed verhuren is Sips Vastgoed Management op het lijf geschreven. Door het professioneel verhuren van uw vastgoed door ons krijgt u niet alleen de beste huurder, maar ook een huurder die op belangrijke punten is gescreend!

“Verhuren is niet moeilijk, goed verhuren wel”

1. Adviesgesprek

Heeft u plannen voor het verhuren van uw vastgoed. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen dan met u een advies gesprek in. Tijdens dit gesprek zullen het object opnemen en u adviseren over de verhuurmogelijkheden en opbrengsten.  U kunt natuurlijk tijdens dit gesprek uw vragen stellen.

2. Promotie & Bezichtigingen

Zodra u besluit via ons te verhuren bieden wij u opdracht tot dienstverlening aan. Daarna melden wij het object aan op de diverse sites (o.a. Funda, Jaap, Huislijn, Marktplaats) met een mooie presentatie van foto’s en tekst. Ook krijgt uw woning een plaats in onze unieke digitale etalage op het kantoor aan de Badhuisstraat in Vlissingen.

Zodra de eerste kandidaten zich melden, maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder begeleiding van Sips Vastgoed Management.

3. Screening huurder

Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden dan screenen wij deze kandidaat op meerdere  punten en nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij kunnen kandidaten o.a. toetsen op hun financiële achtergrond en houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren (huurtermijn, huisdieren etc). Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract en een huurreferentie te overleggen en natuurlijk een ID bewijs.

4. Contracten en verhuur

Zodra u akkoord bent met de kandidaathuurder maken wij de huurovereenkomst op en zorgen voor de ondertekening. De kosten voor u als verhuurder zijn gelijk aan één maand huur plus 21% BTW.

 

Interesse gekregen?

Vraag hieronder door middel van het formulier vrijblijvend een adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op. of bel  0118 414223.

Contactgegevens

Opmerkingen