Zeer jonge eengezinswoning met drie slaapkamers. gelegen in de Mortiere. In deze wijk is het heerlijk wonen, dichtbij alle voorzieningen van de stad Middelburg. In de wijk ligt een groot park, dat uitnodigt om te wandelen, een stukje hard te lopen of om te spelen. Eigenlijk is de Mortiere zelf één groot park met veel bomen en groenstroken, Wonen in Middelburg heeft alles wat wonen zo plezierig maakt!

Bent u een tuinliefhebber? Dan kunt u straks aan de slag, want u heeft straks een riante achtertuin bij de woning. De achtertuinen reiken bij sommige woningen tot circa 20 meter diep! Heerlijk, want zo hebt u altijd zon in de tuin. Wat de situering van uw woning ook is.

Wij bieden met trots deze recent gebouwde fraaie tussenwoning aan in de zeer gewilde wijk Mortiere in Middelburg. Deze woning heeft vier kamers waarvan drie slaapkamers en ligt aan een zeer rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer komt.

Indeling:

Begane grond: Via de voordeur kom je in de hal welke toegang geeft tot een separaat toilet, de trap en de woonkeuken. De woonkeuken is een echte doorzonkamer met eindeloze mogelijkheden qua indeling. Via de woonkamer heb je toegang tot de bijna twintig meter diepe tuin die zuid-west gericht is. Je kan hier dus het hele jaar volop genieten van de zon.

Eerste etage: Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot alle vertrekken, twee ruime slaapkamers en een nette badkamer met een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Tweede etage, via de trap bereik je de derde, ruime slaapkamer van de woning.

Omgeving:
In deze wijk is het heerlijk wonen, dichtbij alle voorzieningen van de stad Middelburg. In de wijk ligt een groot park, dat uitnodigt om te wandelen, een stukje hard te lopen of om te spelen. Eigenlijk is de Mortiere zelf één groot park met veel bomen en groenstroken, Wonen in Middelburg heeft alles wat wonen zo plezierig maakt! Deze woning ligt aan de rand van de wijk en heeft daarom volop vrij zicht op groen.

Kenmerken:
– De woning wordt kaal verhuurd. Toch wordt er vloer- en raambekleding ter overname door de huidige huurder aangeboden (niet op de foto). Meer info hierover tijdens de bezichtigingen.
– Uitsluitend bedoeld voor permanente bewoning
– Uitsluitend langlopende huur (minimaal 1 jaar)
– Gelegen op een A-locatie in de gewilde wijk de Mortiere
– Aanmelden voor een bezichtiging kan via onze website www.sipsvgm.nl of klik op ‘bezichtiging aanvragen’

De huurprijs is exclusief G/W/E en exclusief €35,00 servicekosten.

Beschikbaar in per 1 juli 2022

Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woninggeschakelde woning
Bouwjaar2011-
Aantal kamers4
Liggingaan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Garagegeen garage
Tuinachtertuin, voortuin
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven