Keurig 3-kamerappartement in ‘De Middelburcht’ met vrij zicht , is gelegen op de 2e etage en is zowel per lift als per trap eenvoudig bereikbaar. De Middelburcht is gelegen in de rustige woonwijk Griffioen met veel groen en een winkelcentrum nabij.

Begane grond
Entree met intercom, trappenhuis en lift, bergingen en een fietsenstalling.

2e etage
Hal met garderobe. Afgesloten keuken. De keuken is recent vernieuwd en voorzien van inbouw apparatuur. Nette ruime woonkamer met een zonnig balkon (middag- en avondzon). Overloop met vaste kasten en toilet (ook vernieuwd). Twee nette slaapkamers en een nette vernieuwde badkamer (met royale douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Exclusief G/W/E
Servicekosten €35,- p/mnd.
Voorschot stookkosten €60,- P/mnd.

U kunt zich bij Sips Vastgoed Management/HierHuren.info inschrijven als woning zoekend. U wordt dan op de hoogte gehouden per email van de woningen welke voldoen aan uw opgegeven wensen.

Inschrijven kan al vanaf €19,95 voor 3 maanden. U kunt zich inschrijven via onze website in 3 eenvoudige stappen. Kijk voor onze woningen op HierHuren.info.

Als u deze informatie niet op www.Hierhuren.info, Sipsvgm.nl, Funda.nl heeft gevonden kunnen wij niet voor de juistheid van de informatie instaan.

Type woningAppartement
Soort woningportiekflat
Bouwjaar1972
Aantal kamers3
Liggingin woonwijk
Garagegeen garage
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven