-Kijkmiddagen op maandag 8 november en woensdag 10 november van 13 tot 1430 uur.-

Aan de rand van het centrum van Domburg bieden wij deze fraaie twee-onder-een kap woning met zes slaapkamers aan. Sommige aspecten van het huis zijn gedateerd en aan vervanging / onderhoud toe.

Ligging:
De woning bevindt zich aan een zeer rustige straat aan de rand van het centrum van Domburg. U bevindt zich op loopafstand van het strand, de zee en de supermarkt. Voor de woning bevindt zich een ruim plein wat een fraai uitzicht oplevert.

Indeling:
Begane grond: Entree met hal die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de woonkamer de trap en de keuken. De woon- en eetkamer is een doorzonkamer met veel licht en ruimte. Tevens is de woonkamer voorzien van een rookkanaal en haard. Via de woonkamer kom je in de keuken welke aan vervanging toe is. Via de keuken bereik u de tuin, deze is op het zuiden gericht en maar liefst 14m diep en 10m breed. De siertuin is goed onderhouden en geeft toegang tot de bijkeuken en de verwarmde garage. De bijkeuken is voorzien van elektra, water en afvoer. De ruime garage biedt ruimte aan twee kleine auto’s en is voorzien van verwarming en elektriciteit.

1e etage: Via de trap komt u op de overloop, deze geeft toegang tot drie slaapkamers (15m2, 11m2 en 7m2) en de badkamer. De badkamer is gedateerd maar biedt ruimte voor een wastafel, ligbad en een toilet. Twee slaapkamers zijn ook voorzien van een wastafel.

2e etage: via de vaste trap komt u op de overloop, deze biedt toegang tot de andere drie slaapkamers (17m2, 17m2 en 7m2). Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van schuine daken. Tevens is ook de CV-ketel gesitueerd op de overloop.

Algemeen:
– De woning is uitsluitend voor permanente bewoning
– Bosrijke omgeving en duinen om de hoek
– ruim voldoende parkeergelegenheid in de garage, lange oprit en openbaar parkeren
– Domburg is een levendige badplaats met veel allure
– Fraaie, goed onderhouden, zuidgerichte tuin

Domburg:
Domburg is een zeer populaire badplaats, dit komt met name door brede, goed toegankelijke en schone badstranden die omgeven zijn door natuur. In het centrum van het pittoreske dorp vind je diverse gezellige cafeetjes en eettenten. Ter ontspanning is er een golfclub en zijn er welness-gelegenheden. De mondaine badplaats Domburg trekt al eeuwenlang hoogstaande gasten uit verschillende landen en kunstenaars zoeken de plek vaak op om het schouwspel tussen licht en natuur te bewonderen.

Deze tekst is met zorg samengesteld om een zo getrouw mogelijke omschrijving van het object te geven. Van onze zijde wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onjuistheid, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sips Vastgoed Management heeft dit object ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Bij grote belangstelling is verkoper voornemens de woning per inschrijving te verkopen.

Deze woning is lange tijd verhuurd geweest (sinds 1999) verkoper kan daarom niet voldoen aan zijn meldingsplicht mbt de staat van de woning. Kandidaat kopers worden van harte uitgenodigd om de woning bouwkundig te laten keuren.

Vraagprijs
€ 399.000,00 k.k.
Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woning2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar1971-1980
Aantal kamers7
Perceel238 m²
Liggingaan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Garageaangebouwd steen
Tuinachtertuin
Statusverkocht

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven