Heerlijk rustig wonen in een van de leukste straatjes van de binnenstad van Vlissingen! Deze sfeervolle woning ligt aan de voet van de Oranjedijk en dus op een steenworp afstand van de Groene Boulevard en het strand, maar ook op korte loopafstand van de binnenstad van Vlissingen.

Indeling begane grond:

Entree met een lange hal. Hier is ruimte voor de meterkast en de garderobe. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is praktisch ingedeeld in een doorzonmodel en heeft lekker veel lichtinval. In de aanbouw zijn keuken, badkamer en een berging voorzien. De keuken is geplaatst in een moderne, compacte opstelling en beschikt over prima basisvoorzieningen. In de aanbouw is er een deur welke toegang geeft tot de heerlijke stadstuin. Hier kun je overdag prima van het zonnetje genieten. Voorts bevindt zich op de begane grond de ruime badkamer, welke is gesitueerd in de aanbouw aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douchecabine, het toilet en een wastafel. Er is tevens ruimte voor de wasmachine.

Eerste verdieping:

De wentel trap vanuit de woonkamer geeft toegang tot die eerste verdieping. Hier is tevens de nodige bergruimte aanwezig door inbouwkasten voor de knieschotten. Deze heerlijke ruimte is licht door de dakkapellen aan de voor en achterzijde en de extra dakkapel boven de trap. Ook is er boven een extra fonteintje voorzien.

Exclusief G/W/E en servicekosten

Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woningtussenwoning
Bouwjaar1905
Aantal kamers2
Liggingaan rustige weg
Garagegeen garage
Tuinachtertuin
Statusverhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven