Nieuwe eengezinswoning beschikbaar in de gewilde wijk Paauwenburg Zuid-Oost.

Introductie:
Gelegen in Vlissingen ligt deze karakteristieke tussenwoning aan de Troelstraweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 94 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 108 m2. De woning is gebouwd in 1995 en heeft een energielabel B.
De Troelstraweg is gelegen in de buurt Paauwenburg Zuidoost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. De woning bevindt zich in een rustige straat en is toch gesitueerd vlakbij alle voorzieningen zoals een supermarkt, school, huisarts en tandarts. Ook bevind je je op fietsafstand van het centrum Vlissingen, de strand en de boulevard.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trap en de woonkamer. De woonkamer met open keuken geeft meteen een ruime indruk, mede door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Er is volop ruimte voor een zithoek en een eethoek. Via de keuken bereik je de zuidgerichte, onderhoudsvriendelijke tuin die toegang geeft tot de vrijstaande stenen berging en de vrije achterom.

Eerste etage:
Via de trap bereik je de hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Zo bevinden zich hier drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een ligbad.

tweede etage:
Via de trap bereik je de tweede etage. Deze biedt toegang tot een vierde slaapkamer en een extra ruimte die naar wens in te delen is.

Kenmerken van deze woning:
– Uitsluitend bedoeld voor permanente verhuur
– minimale huurperiode is 12 maanden
– minimaal bruto (verzamel) maandinkomen 3x de huur

Type woningWoonhuis
Soort woningeengezinswoning
Type woning2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar1991-2000
Aantal kamers5
Perceel98 m²
Garagegeen garage
Tuinachtertuin, voortuin
StatusVerhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven