Ruim 2-kamerappartement op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex in Vlissingen.

Beleggingsobject: Keurig en modern ingericht verhuurd appartement op de eerste verdieping met lift, overdekt balkon, eigen berging op de begane grond. De ligging aan de rand van het centrum in dit besloten appartementencomplex met binnentuin als entree is zeer prettig en biedt alle faciliteiten in de directe omgeving. De centrale ligging in het midden van het complex zorgt voor een mooi uitzicht over de binnentuin en de middag- en avondzon op het balkon. De woning is goed onderhouden en v.v. eigentijdse laminaatvloeren die drempelloos door gelegd is in het gehele appartement. De moderne keuken is in 2007 geplaatst en de heerlijk ruime slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

Indeling:
Begane grond: binnenplaats/binnentuin met bankjes, groenvoorziening en fietsenrekken, portiek met postbussen en intercom, inpandige toegang tot de eigen berging, trappenhuis en lift naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: entree, hal met meterkast v.v. aardlekschakelaar, ruime slaapkamer aan de achterzijde met ruime bergkast met o.a. de mechanische afzuigingsinstallatie, toilet met fonteintje, nette badkamer met brede douche v.v. thermostaatkraan en schuifwanden, wastafelcombinatie en wasmachine opstelling met elektrische boiler (eigendom), mooi gelegen en lichte L-vormige woonkamer met moderne laminaatvloeren en ver uitzicht op de binnenplaats en de straat, openslaande balkondeuren met dubbele hordeur naar het gezellige overdekte balkon op het westen. Open moderne keuken uit 2007 v.v. gaskookplaat, rvs wasemkap, koelkast, combi oven, hoek carrousel kast en houten werkblad.

Bruto huuropbrengst: € 8340,- per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld om een zo getrouw mogelijke omschrijving van het object te geven. Van onze zijde wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onjuistheid, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sips Vastgoed Management heeft dit object niet ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Bij grote belangstelling is verkoper voornemens het appartement per inschrijving te verkopen.

Het appartement is sinds lange tijd verhuurd, verkoper kan daarom niet voldoen aan zijn meldingsplicht mbt de staat van de woning. Kandidaat kopers worden van harte uitgenodigd om het appartement bouwkundig te laten keuren.

De verwarming geschiedt middels blokverwarming en het maandelijkse voorschot bedraagt hiervoor € 60,–. Dit voorschot zit in de VVE bijdrage van €189,33 en dit voorschot wordt doorberekend aan de huurder en is niet opgenomen in de bruto huuropbrengst.

Vraagprijs
€ 149.000,00 k.k.
Type woningAppartement
Soort woningportiekflat
Bouwjaar1982
Aantal kamers2
Perceel1.138 m²
Liggingin centrum
Garagegeen garage
Statusverkocht

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven