Nú in verhuur een appartement in dit kleinschalige nieuwbouw project in het centrum van Goes op één van de mooiste lokatie vlakbij de Veste. Dit appartement is in juni 2022 opgeleverd en is dus nog maar iets meer dan een jaar oud.

Binnen dit kleinschalig appartementencomplex bevindt deze woning zich op de eerste etage. Het appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming en zowel de keuken, de badkamer als het aparte toilet zijn uitgerust met luxe voorzieningen. Ook heeft appartement een inpandige berging.

Indeling:

Begane grond:
Via een aparte entree bereikt u uw eigen berging. Via de voordeur betreedt u de centrale hal welke toegang geeft tot de meterkast en de trap naar de eerste etage.

Eerste etage:
Via uw eigen voordeur betreedt u de gang van de woning, de gang geeft toegang tot alle vertrekken. Door de eerste deur bereikt u de woonkamer met open keuken, de keuken is modern en beschikt over alle gemakken, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, luxe mengkraan en combimagnetron. Dankzij de grote raampartijen is de woonkamer ruim en licht te noemen. Aan de zijkant van de kamer heeft u een speelse nis met frans balkon waar u een koffiehoek van kunt maken.
De gang geeft ook toegang tot beide slaapkamers van 10m2 en 16m2, waarbij de grote slaapkamer toegang biedt tot het ruime dakterras. Als laatste bereik je ook de badkamer en het separate toilet via de gang. Beide zijn afgewerkt met luxe tegens en badkamergarnituur.

Kenmerken:
– Uitsluitend bedoeld voor permanente bewoning
– Uitsluitend langlopende huur (minimaal 1 jaar)
– Gelegen op een A-locatie in het centrum van Goes
– De woning wordt kaal opgeleverd (zonder vloer) de vloer is over te nemen van de huidige bewoner

De huurprijs is exclusief G/W/E en exclusief €30,00 servicekosten.

Type woningAppartement
Soort woningportiekflat
Bouwjaar2011-
Aantal kamers3
Garagegeen garage
StatusVerhuurd

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven