Midden in het centrum van Vlissingen gelegen zeer fraai en modern appartement.Deze woning is zeer compleet met een grote woonkamer, fraaie keuken en fijn balkon op het zuid/westen!

Indeling:

Begane grond:
Via de centrale entree, beveiligd via intercom en te openen vanuit het appartement, loopt u het gebouw binnen. Via het trappenhuis zijn vervolgens de verdiepingen te bereiken.

2e verdieping:
Het appartement heeft een ruime hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en behoorlijk ruim en licht door de grote raampartij. Ook goed voor een fraai uitzicht over de Stenen Beer tot aan het water van het Dok van Perry en het grote Dok van Vlissingen.

Aan de achterzijde is een mooie, grote slaapkamer welke toegang biedt tot de badkamer. Deze bestaat uit een (stort)douche en een wastafel. Het toilet is separaat via de hal te bereiken.

De keuken is een fraaie en moderne keuken welke voorzien is van uitgebreide inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat en oven. Via de keuken is het balkon aan de achterzijde te bereiken. Dit balkon ligt op het zuid/westen en is dus heerlijk zonnig!

Op de begane grond, achter het gebouw, zijn de bergingen. Elk appartement heeft hier een eigen (fietsen)berging.

De ligging is ideaal: net buiten het drukke uitgaanscentrum, dus wel binnen enkele stappen te bereiken, maar geen overlast van uitgaanspubliek.

De bijdrage voor de VVE bedraagt €100 per maand.
De woning zal in verhuurde staat worden opgeleverd. De brutohuuropbrengst is €8520,00 per jaar.

Vraagprijs
€ 125.000,00 k.k.
Type woningAppartement
Soort woningportiekflat
Bouwjaar1956
Aantal kamers2
Liggingin centrum
Garagegeen garage
Statusverkocht

Vertel anderen over deze woning

Hier huren logo

Foto's

Vorige Volgende
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum
photoalbum

    Wil je meer weten over deze woning?

    Vraag over deze woning:

    Deze woning niet geschikt? Vind snel jouw droomhuis met onze woningzoeker.

    Wij matchen jouw woningwensen met onze woningvoorraad. Zodra er een woning wordt aangemeld die voldoet laten we het jouw weten.

    Inschrijven